Excellent Keukenwrapping logo

OVER ONS

KEUKEN WRAPPEN? KIES VOOR EXCELLENT KEUKEN WRAPPING

Wist jij dat wij met z’n allen gemiddeld een uur per dag doorbrengen in de keuken? Dit komt neer op ruim drie jaar van je hele leven! Met dit gegeven kunnen we wel stellen dat de keuken een van de meest belangrijke ruimtes is in ons huis, of koken nou wel of geen hobby is. Daarnaast blijkt uit de vele kookprogramma’s, magazines en boeken dat koken steeds populairder wordt. Genoeg reden dus om van deze belangrijke ruimte een echte eyecatcher te maken, vind je ook niet?
Omdat het vervangen van een keuken een flinke investering is, en bovendien een hoop troep geeft, zijn wij druk geweest met het bekokstoven van een excellent recept; et voilà, het keuken wrappen is dé perfecte manier om zonder hoge kosten -en op een duurzame manier- jouw keuken een compleet nieuw uiterlijk te geven. Precies, daarmee is Excellent Keuken Wrapping geboren!

Wij voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van keuken restyling en leveren altijd kwaliteit. Onze vakmannen -en vrouwen- zijn gepassioneerd en betrokken bij wat ze doen. Wij denken graag met je mee, houden trends in de gaten en geven je advies waar je echt iets aan hebt. Ook vertellen we je graag alles over onze aanpak en de vele mogelijkheden. Met precisie en geduld zorgen wij ervoor dat jouw keuken er binnen twee dagen uitziet zoals je nooit had durven dromen. Zo geniet je nog jaren van een optimaal resultaat!

Heb je een vraag? Antwoord op de meest gestelde vragen vind je in de FAQ, staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Binnen 24 uur een richtprijs voor jouw nieuwe keuken!

Nu jij overtuigd bent en jouw keuken wilt laten wrappen, wil je natuurlijk ook graag weten wat dit kost. Stuur ons via WhatsApp, e-mail of het contactformulier minimaal drie foto’s toe van jouw keuken en je ontvangt binnen vierentwintig uur een richtprijs.

Meer weten?

Wil je meer weten? Bekijk dan onze veelgestelde vragen, lees meer over ons of bekijk ons portfolio van reeds uitgevoerde projecten. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen.